GPC Choco - Limited Edition

Grow Nutrition
175 kr
Inklusive moms:
18,75 kr (Moms 12%)
Lagerstatus: 95 st.
Leveransstatus: 3-5 dagar
[untitled]
Antal
 
Grow GPC 80 utgår ur sortimentet, till förmån för nya helt unika produkter. Därför vill Grow Nutrition hedra koncentrat proteinet genom en slututgåva, som är en smakexplosion av himmelsk choklad och som vanligt högsta möjliga proteinhalt per 100 gram som ett vasslekoncentrat kan ge. 

 Grow Protein Concentrate är mycket lättlösligt i både vatten och mjölk. Proteinet är ultrafiltrerat och instantiserat för absolut bästa kvalitet och egenskaper. För bästa möjliga effekt på muskeluppbyggnaden bör du inta ca 1 dl proteinpulver (blandat i vatten eller mjölk i en shaker) 3 gånger om dagen. Börja dagen med en portion direkt på morgonen för att fylla på proteindepåerna i kroppen och på så vis undvika att kroppen förbränner musklerna i brist på energi. Ta sedan en portion som mellanmål och en direkt efter träningspasset. Det är aminosyrorna i proteinet som bygger upp musklerna och hjälper kroppen att återhämta sig snabbare efter ett träningspass.     

Proteinet är instantiserat, vilket innebär att det under mikrofilteringsprocessen av själva proteinråvaran tillsätts max 1,5% sojalecitin som hjälpämne för att göra instantiseringen möjlig. Det tillsätts alltså inte som ingrediens i den slutliga produkten. Grow Nutrition har inte tillsatt något extra soja i process och hantering. Då det inte är tillsatt några extra konsistensgivande eller antioxidativa tillsatser får du en produkt som är lite känsligare för fukt. Tänk på att ha verktyg när du hanterar produkten och att locket sitter på ordentligt vid förvaring. 

Information: produkten ska användas som komplement till en vardaglig varierad kost.

Ingredienser: proteinkoncentrat av vassle, kakao, keson, arom, sötningsmedel (sukralos), sojalecitin.

Allergiinformation: innehåller mjölkprotein, laktos och soja.

Näringsvärde*                    per 100 g per port. 30 g
Energi kcal 379 113
Protein 72 22
           - varav kasein 7 2
Kolhydrater 8 2
           - varav sockerarter 6 2
Fett 7 2
*Avser torr vara