GPC 80 Natural Strawberries & Liquorice

Grow Nutrition
279,00 kr
Inklusive moms:
29,89 kr (Moms 12%)
Lagerstatus: 100 st.
Leveransstatus: 3-5 dagar
Storlek *
Välj storlek på burk


Antal
 

GPC 80 Natural Wild Strawberries & Liquorice är ett måste för dig som gillar äkta lakrits och jordgubb!

Älskar du godis men är seriös med träning och hälsa? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Grow Protein Concentrate Natural Wils Strawberries & Liquorice är ett högvärdigt vassleprotein som är smaksatt med ekologiskt lakritspulver och jordgubbspulver. Lakritspulvret är framställt till 100% från äkta lakritsrot, som har naturlig sötma och genuin lakritssmak. Det tillsammans med jordgubb ger en söt och fruktig smakupplevelse som är helt oemotståndlig. Precis som våra övriga produkter i Natural-serien, hittar du inga spår av E-nummer eller artificiella tillsatser. På grund av att endast naturliga ingredienser, som i detta fall jordgubbspulver och lakritspulver, används kan också mängden kolhydrater per 100 gram vara aningen högre.


Grow Protein Concentrate är mycket lättlösligt i både vatten och mjölk. Proteinet är ultrafiltrerat och instantiserat för absolut bästa kvalitet och egenskaper. För bästa möjliga effekt på muskeluppbyggnaden bör du inta ca 1 dl proteinpulver (blandat i vatten eller mjölk i en shaker) 3 gånger om dagen. Börja dagen med en portion direkt på morgonen för att fylla på proteindepåerna i kroppen och på så vis undvika att kroppen förbränner musklerna i brist på energi. Ta sedan en portion som mellanmål eller direkt efter träningspasset. Avsluta sedan dagen med att boosta kroppen med en portion innan du går och lägger dig. Det är på natten kroppen bygger upp och återhämtar musklerna och det jobbet sköts av aminosyrorna i proteinet. 


GrowNutritions protein är instantiserat, vilket innebär att det under mikrofilteringsprocessen av själva proteinråvaran tillsätts max 1,5% sojalecitin för att göra instantiseringen möjlig. Grow Nutrition har alltså inte tillsatt något extra soja i vår process och hantering. Sojalecitin tillsätts ofta som antioxidationsmedel/emulgeringsmedel. Då detta inte är tillsatt får du en lite mer känslig produkt för fukt. Tänk på att ha torra händer och verktyg när du hanterar produkten och att locket sitter på vid förvaring.

Information: produkten ska användas som komplement till en vardaglig varierad kost.

Ingredienser: proteinkoncentrat av vassle, jordgubbspulver, lakritspulver*, sojalecitin (max 1,5%)

Näringsvärde, torr vara inkl. smakämnen
100g
Portion (30g)
Energi (kcal)
393
118
Protein
75,2
22,5
Kolhydrater
6,5
1,9
Fett
8,1
2,4
Natrium
0,2


*Ekologiskt certifierad vara.