GPC 80 Natural Strawberries

Grow Nutrition
279,00 kr
Inklusive moms:
29,89 kr (Moms 12%)
Lagerstatus: 98 st.
Leveransstatus: 3-5 dagar
Storlek *
Välj storlek på burk


Antal
 
Ett fruktigt och milt proteinkoncentrat med naturlig smak av jordgubb, för dig som vill undvika E-nummer och artificiella tillsatser!

Grow Protein Concentrate (GPC) 80 Natural Wild Strawberries är gjort av högvärdigt vassleprotein och jordgubbar som pulveriserats. Jordgubbspulvret innehåller alltså ingenting annat än jordgubbar (1,3 kg jordgubbar ger 100 g pulver).

Resultatet av de båda komponenterna blir detta milda och välsmakande proteinpulver som du kan njuta av varje dag. På grund av att endast naturliga ingredienser, som i detta fall jordgubbspulver, används kan också mängden kolhydrater per 100 gram vara aningen högre.

Grow Protein Concentrate är mycket lättlösligt i både vatten och mjölk. Proteinet är ultrafiltrerat och instantiserat för absolut bästa kvalitet och egenskaper. För bästa möjliga effekt på muskeluppbyggnaden bör du inta ca 1 dl proteinpulver (blandat i vatten eller mjölk i en shaker) 3 gånger om dagen. Börja dagen med en portion direkt på morgonen för att fylla på proteindepåerna i kroppen och på så vis undvika att kroppen förbränner musklerna i brist på energi. Ta sedan en portion som mellanmål och en direkt efter träningspasset. Det är aminosyrorna i proteinet som bygger upp musklerna och hjälper kroppen att återhämta sig snabbare efter ett träningspass.

Proteinet är instantiserat, vilket innebär att det under mikrofilteringsprocessen av själva proteinråvaran tillsätts max 1,5% sojalecitin som hjälpämne för att göra instantiseringen möjlig. Det tillsätts alltså inte som ingrediens i den slutliga produkten. Grow Nutrition har inte tillsatt något extra soja i process och hantering. Då det inte är tillsatt några extra konsistensgivande eller antioxidativa tillsatser får du en produkt som är lite känsligare för fukt. Tänk på att ha torra verktyg när du hanterar produkten och att locket sitter på ordentligt vid förvaring.

Information: produkten ska användas som komplement till en vardaglig varierad kost.

Ingredienser: proteinkoncentrat av vassle, jordgubbspulver, soja lecitin (max 1,5%).

Näringsvärde, torr vara inkl. smakämnen
100g
Portion (30g)
Energi (kcal)
393
118
Protein
75,2
22,5
Kolhydrater
6,5
1,9
Fett
8,1
2,4
Natrium
0,2
0

Allergiinformation: innehåller mjölkprotein, laktos och soja.