Grow L-glutamine

Grow Nutrition
169,00 kr
Inklusive moms:
18,11 kr (Moms 12%)
Lagerstatus: 98 st.
Leveransstatus: 3-5 dagar
Antal
 

 L-Glutamin är en av de vanligaste och mest omsatta aminosyran i kroppen. Den ingår ständigt i proteinsyntesen för att bygga upp muskler och vävnader. Andra effekter L-glutamin har är bland annat minskad ömhet i musklerna, reducerad träningsvärk, större muskeltillväxt och den stabiliserar balansen av aminosyror i kroppen. En annan fördel är även att den spelar en viktig roll för immunförsvaret och tarmhälsan. Idrottsmän som lätt blir förkylda har i regel för låga nivåer av L-glutamin. Det bidrar dessutom till normalt läkande av tarmluddet, vilket gör det ett lämpligt kossttillskott för människor med tarmproblem och stressmage. 

Har man brist på L-glutamin hamnar kroppen i ett katabolt (muskelnedbrytande) tillstånd, vilket medför att kroppen inte kan tillgodose sig av träningen och istället bryts ner. Det i sin tur kan leda till att man lättare blir sjuk eller övertränad. 

L-Glutamin är väldigt fördelaktigt för idrottare som håller på med uthållinghetssporter då det förbättrar glykogeninlagringen i musklerna. Det innebär att mer energi kan lagras i musklerna, vilket gör att de kan arbeta och orka längre tack vare den energin. 

Grow L-Glutamin är 100 % rent och lättlösligt. Ingenting är tillsatt för att hålla högsta kvalitet, ej smaksatt. 

Dosering: Ta 5-10 gram (ca 1,5-3 tsk) utblandat i vatten eller annan dryck. Använd mellan måltider 2-4 gånger per dag.

Ingredienser: L-glutamin.

Näringsinnehåll/5g:
Energi -   0 kcal
L-glutamin -   5 g

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderat dagsintag bör ej överskridas.

Allergiinformation: Produceras i lokaler som även hanterar mjölk, ägg och soja.