Grow Creatine

Grow Nutrition
129,00 kr
Inklusive moms:
13,82 kr (Moms 12%)
Lagerstatus: 99 st.
Leveransstatus: 3-5 dagar
Antal
 
Grow Creatine består av 100 % rent, mikroniserat kreatin monohydrat som kan hjälpa dig till snabbare resultat och styrka. Kreatin är ett naturligt förekommande ämne i kroppen och är en central energikälla för musklerna vid träning. Utan kreatin i musklerna tröttas de snabbt ut, speciellt vid högintensiva och explosiva utföranden. Energin som musklerna använder sig av vid anaerobt arbete (energiförbrukningen i musklerna sker utan tillgång till syre), det vill säga arbete med hög intensitet under kort tid, kallas ATP (Adenin-Tri-Fosfat) och den energin räcker till cirka 1-2 sekunders arbete. Därefter måste ATP återbildas genom kreatin, glykogen eller fett+syre. Kreatin tillverkas i vår egen kropp och finns inlagrat i muskelcellerna, men om man tränar högintensivt och explosivt räcker det inte speciellt långt. Man kan även få i sig kreatin från kött och fisk men det krävs väldigt stora mängder för att komma upp i tillskottsintag.

Grow Creatine
  • 100% rent, mikroniserat kreatin monohydrat.
  •  För ökad styrka och uthållighet
  •  Ej smaksatt
  •  100 serveringar (500g)

Grow Creatine är i pulverform och kan enkelt spädas ut i vatten eller din favoritdryck. Pulvret är helt lukt- och smaklöst. Användning av kreatin leder ofta till en liten viktuppgång eftersom det binder vätska i musklerna, vilket gynnar muskelns proteinomsättning. Det är därför viktigt att dricka något mer än vanligt när man använder kreatintillskott. Även natrium är en viktigt del för att kreatinet ska kunna tas upp i musklerna. 

Kreatin är ett av de mest undersökta kosttillskotten med slutsatser att det kan öka maxstyrka, bygga muskelmassa och öka explosiviteten. De flesta som använder kreatintillskott märker stor skillnad och förbättring i sina prestationer.


OBS! Man bör ej använda kreatintillskott om man har njursvikt eller om man är diabetiker.

Doseringsinstruktioner: 
Dag 1-6 (uppladdning); blanda 1 rågad tesked (ca 5 g) med 250 ml vatten. Drick 4 portiner per dag utspritt över dagen. 
Dag 7-35 (underhåll); blanda 1 rågad tesked (ca 5 g) med 250 ml vatten. Drick 1-2 portiner om dagen, antingen på morgonen eller direkt efter träning.

Använd Grow Creatine i 4-10 veckor. Gör därefter ett uppehåll i minst 4 veckor. Undvik drycker med koffein och drick minst 2 liter vatten/dag.

Ingredienser: mikroniserat kreatin monohydrat.

Innehåll/5g: 
Energi -    0 kcal
Kreatin Monohydrat -   5 g