Gainer Sensitive Choklad

229,00 kr
Inklusive moms:
24,54 kr (Moms 12%)
Lagerstatus: Slutsåld
Storlek *
Välj storlek på burk


Antal
 
Gainer Sensitive är speciellt framtaget för er med extra känsliga laktosmagar! Denna Gainer är helt laktosfri och väldigt snäll mot magen. Den goda smaken och lättlösligheten gör Gainer Sensitive till ett enkelt val. Samtliga smaker i Sensitive serien är smaksatta med helt naturliga smakämnen. Proteinhalten är ovanlig hög (55g) och kolhydrathalten ovanligt låg (30g) jämfört med GP Gainer. Det är för dig som vill ha båda delar men värdesätter proteinet mer. Precis som alltid håller även Gainer Sensitive mycket hög kvalitet. Proteinet består till dryga hälften av vassleproteinisolat (GPI 100) och resten är kasein. På det viset får musklerna direkt återhämtning tack vare vasslet, men även en längre effekt tack vare kaseinet. Det innebär att den antikatabola effekten varar mycket längre. 

Gainer Sensitive är mycket lättlösligt i både vatten och mjölk. För bästa möjliga effekt på återhämtning och viktökning bör du inta 2 dl pulver med 400 ml vatten eller mjölk (i en shaker) 1-2 gånger om dagen, förslagsvis direkt efter ett träningspass. 

Proteinet är instantiserat, vilket innebär att det under mikrofiltreringsprocessen av själva proteinråvaran tillsätts max 1,5% sojalecitin som hjälpämne för att göra instantiseringen möjlig. Det tillsätts alltså inte som ingrediens i den slutliga produkten. Grow Nutrition har inte tillsatt något extra soja i process och hantering. Då det inte är tillsatt några extra konsistensgivare eller antioxidativa tillsatser, får du en produkt som är lite känsligare för fukt. Tänk på att ha torra verktyg när du hanterar produkten och att locket sitter på ordentligt vid förvaring. 

Information: produkten skall endast användas som komplement till en vardaglig varierad kost. 

Ingredienser: vassleproteinisolat, mjölkpulver, kasein, kakao, maltodextrin, sojalecitin.