GP Gainer Citron

199,00 kr
Inklusive moms:
21,32 kr (Moms 12%)
Lagerstatus: 100 st.
Leveransstatus: 3-5 dagar
Storlek *
Välj storlek på burk


Antal
 
GP Gainer med citronsmak har allt som krävs av en riktigt bra gainer. Här får du snabba kolhydrater som tas upp direkt av musklerna och hög proteinhalt. Detta är alltså perfekt för dig som antingen behöver bra uppladdning precis träningspasset eller extra snabb återhämtning efteråt. GP Gainer ger ca 60 g kolhydrater och 35 g protein per 100 g. Den huvudsakliga proteinkällan i denna gainer är vassleisolat och vasslekoncentrat av absolut högsta kvalitet för att få så hög proteinhalt som möjligt, så att du får de bästa förutsättningarna att växa. GP Gainer innehåller även lite kasein för att du också ska få en mer långvarig effekt av gainern i din återhämtning, då kasein är ett långsammare protein.
 
GP Gainer är en perfekt pulverblandning av högvärdigt protein, snabba kolhydrater och kasein för snabb och effektiv återhämtning samt viktökning. Kolhydraterna kommer från maltodextrin, som har otroligt snabb och effektiv upptagning i kroppen. Kolhydrater tillför glykogen till musklernas förråd och skyndar därmed på återhämtningen efter ett hårt träningspass. Vassleprotein innehåller en hög del grenade aminosyror som kan tas upp omedelbart av kroppen. GP Gainer ger dig med andra ord en direkt antikatabol effekt efter intag. 

GP Gainer är mycket lättlösligt i både vatten och mjölk. För bästa möjliga effekt på återhämtning och viktökning bör du inta 2 dl pulver med 400 ml vatten eller mjölk (i en shaker) 1-2 gånger om dagen, förslagsvis direkt efter ett träningspass. 

Proteinet är instantiserat, vilket innebär att det under mikrofiltreringsprocessen av själva proteinråvaran tillsätts max 1,5% sojalecitin som hjälpämne för att göra instantiseringen möjlig. Det tillsätts alltså inte som ingrediens i den slutliga produkten. Grow Nutrition har inte tillsatt något extra soja i process och hantering. Då det inte är tillsatt några extra konsistensgivare eller antioxidativa tillsatser, får du en produkt som är lite känsligare för fukt. Tänk på att ha torra verktyg när du hanterar produkten och att locket sitter på ordentligt vid förvaring. 

Information: produkten skall endast användas som komplement till en vardaglig varierad kost. 

Ingredienser: maltodextrin, vassleproteinisolat, vassleproteinkoncentrat, kasein, citron, sötningsmedel (sukralos), sojalecitin.