GPI 100 Natural Sweet Liquorice

Grow Nutrition
349,00 kr
Inklusive moms:
37,39 kr (Moms 12%)
Lagerstatus: 99 st.
Leveransstatus: 3-5 dagar
Storlek *
Välj storlek på burk


Antal
 
Detta är hundra gånger bättre än godis... Bara nyttigheter, främjar muskeluppbyggnad samt återhämtning och dessutom med en genuin och utsökt smak av äkta, ekologisk lakritsrot. Grow Protein Isolate (GPI) 100 Natural Sweet Liquorice håller givetvis precis samma, höga kvalitet som alla våra andra proteinprodukter. Eftersom denna produkt ingår i vår populära Natural-serie, innehåller den ingenting annat än högvärdigt vassleproteinisolat och ekologiskt lakritspulver. Perfekt för dig som vill undvika E-nummer och artificiella tillsatser i det du stoppar i dig.

Grow Protein Isolate är mycket lättlösligt i både vatten och mjölk. Proteinet är ultrafiltrerat och instantiserat för absolut bästa kvalitet och egenskaper. För bästa möjliga effekt på muskeluppbyggnaden bör du inta ca 1 dl proteinpulver (blandat i vatten eller mjölk i en shaker) 3 gånger om dagen. Börja dagen med en portion direkt på morgonen för att fylla på proteindepåerna i kroppen och på så vis undvika att kroppen förbränner musklerna i brist på energi. Ta sedan en portion som mellanmål och en direkt efter träningspasset. Det är aminosyrorna i proteinet som bygger upp musklerna och hjälper kroppen att återhämta sig snabbare efter ett träningspass.    

Proteinet är instantiserat, vilket innebär att det under mikrofilteringsprocessen av själva proteinråvaran tillsätts max 1,5% sojalecitin som hjälpämne för att göra instantiseringen möjlig. Det tillsätts alltså inte som ingrediens i den slutliga produkten. Grow Nutrition har inte tillsatt något extra soja i process och hantering. Då det inte är tillsatt några extra konsistensgivande eller antioxidativa tillsatser får du en produkt som är lite känsligare för fukt. Tänk på att ha torra verktyg när du hanterar produkten och att locket sitter på ordentligt vid förvaring.

Information: produkten skall endast användas som komplement till en vardaglig varierad kost.

Ingredienser: Vassleproteinisolat, lakritspulver*, sojalecitin (max 1,5%)

*Ekologiskt certifierad vara.

Näringsvärde, torr vara inkl. smakämnen
100g
Portion (30g)
Energi (kcal)
354 106
Protein
88,7 26,6
Kolhydrater
2,6 0,7
Fett
0,2 0
Natrium
0,5


Allergiinformation: innehåller mjölkprotein, laktos och soja.