GPI 100 Pure

Grow Nutrition
319,00 kr
Inklusive moms:
34,18 kr (Moms 12%)
Lagerstatus: 93 st.
Leveransstatus: 3-5 dagar
Storlek *
Välj storlek på burk


Antal
 

Grow Protein Isolate (GPI) Pure är ett helt rent och osmaksatt proteinpulver av vassleisolat, med en neutral och mild smak, som ingår i produktserien Pure. Det enda du får i burken är alltså det renaste och mest högkvalitativa proteinet du kan hitta. Det tas snabbt upp av kroppen och är därmed perfekt efter ett träningspass. GPI Pure är basingrediensen i våra smaksatta isolatproteinpulver.

Grow Protein Isolate är mycket lättlösligt i både vatten och mjölk. Proteinet är ultrafiltrerat och instantiserat för absolut bästa kvalitet och egenskaper. För bästa möjliga effekt på muskeluppbyggnaden bör du inta ca 1 dl proteinpulver (blandat i vatten eller mjölk i en shaker) 3 gånger om dagen. Börja dagen med en portion direkt på morgonen för att fylla på proteindepåerna i kroppen och på så vis undvika att kroppen förbränner musklerna i brist på energi. Ta sedan en portion som mellanmål och en direkt efter träningspasset. Det är aminosyrorna i proteinet som bygger upp musklerna och hjälper kroppen att återhämta sig snabbare efter ett träningspass.    

Proteinet är instantiserat, vilket innebär att det under mikrofilteringsprocessen av själva proteinråvaran tillsätts max 1,5% sojalecitin som hjälpämne för att göra instantiseringen möjlig. Det tillsätts alltså inte som ingrediens i den slutliga produkten. Grow Nutrition har inte tillsatt något extra soja i process och hantering. Då det inte är tillsatt några extra konsistensgivande eller antioxidativa tillsatser får du en produkt som är lite känsligare för fukt. Tänk på att ha torra verktyg när du hanterar produkten och att locket sitter på ordentligt vid förvaring.

Information: produkten ska endast användas som komplement till en vardaglig varierad kost.

Ingredienser: proteinisolat av vassle (innehåller max 1,5% sojalecitin).

Näringsvärde, torr vara inkl. smakämnen
100g
Portion (30g)
Energi (kcal)
357 107
Protein
92 27,6
Kolhydrater
0,2 0,06
Fett
1,6 0,48
Natrium
0,5 0,1 

Allergiinformation: innehåller mjölkprotein, laktos och soja.