Om oss

Grow Nutrition driver internetförsäljning inom träning, hälsa och kosttillskott. Bolaget startade 2013 med intensionen att införa nya typer av proteinpulver och kosttillskott som är så naturliga och rena som möjligt på marknaden. Bolagets verksamhet sker i huvudsak genom internetförsäljning på www.grownutrition.se. Utvecklingen av företaget och produktutbudet går framåt i full fart med målsättningen att bli ett av Sveriges ledande företag inom branschen. 

Grow Nutrition står för hög kvalitet och att konsumentens bästa är i fokus, bland annat genom att ge konsumenten fullständig och detaljerad information om innehåll och näringsinnehåll om varje enskild produkt. 

Oavsett vilken idrott eller sport du utövar, om det är bodybuilding, löpning eller kanske simning, vill Grow Nutrition hjälpa dig att växa med produkter av absolut högsta kvalitet. 

Många har bilden av att kosttillskott och proteinpulver enbart hör ihop med styrketräning och bodybuilding. Faktum är att alla typer av träningsformer och all typ av träning är muskelnedbrytande. Det är det som är huvudpoängen med att träna. När man utför ett träningspass och pressar musklerna till gränsen av vad orkar med sker en nedbrytning.  Signaler från hjärnan talar om för musklerna att de under återhämtningen måste bli lite starkare för att bättre klara av en sådan påfrestning nästa gång. Så musklerna återhämtar sig och växer en aning för varje gång de utsätts för belastning/nedbrytning. Därför har varje idrottsman nytta av proteinpulver och kosttillskott som hjälper musklerna med just återuppbyggnaden, för att få snabbare resultat av sin träning.